Tip-in #23: Transfer Thomas Briels binnen recordtijd beklonken?

In onze rubriek Tip-in belichten we iedere week met een knipoog grappige of opmerkelijke zaken uit de hockeywereld. Heb jij ook een geinig nieuwtje of een opvallend feit? Mail dan naar redactie@hockey.nl.

Handige Harry
Vorige week hoorden wij uit zeer betrouwbare bron dat de Belg Thomas Briels zou terugkeren naar Oranje-Rood. Een mooie primeur, dachten we. Maar toen wij Harry van Hout, de voorzitter van de commissie Tophockey van Oranje-Rood, belden voor bevestiging, ontkende hij in alle toonaarden. Niet alleen in het telefoongesprek, ook via Whatsapp zei hij dat hij niet wist waarover we het hadden.

Vreemd, want amper een half uur later kwam er toch een officieel persbericht naar buiten dat Briels terugkeerde naar Eindhoven. Dat kan eigenlijk maar één ding betekenen. Zouden wij van hockey.nl Harry op een idee hebben gebracht? Zou hij een rentree van Briels zó’n geweldig plan hebben gevonden dat hij hem meteen heeft gebeld en de transfer binnen een recordtijd van een half uur heeft beklonken, inclusief salarisonderhandelingen? Dan mag je ons wel dankbaar zijn, Harry 🙂

33 > 34
Iedere zondagavond genieten wij met volle teugen van de samenvattingen op tv, die onze vrienden van Ziggo werkelijk prachtig in beeld brengen. Toch keken wij afgelopen zondag ietwat vreemd op. Zagen wij het nou goed? Hoeveel punten had de nummer zes nou precies en hoeveel de nummer zeven?

 

 


Wat vind jij? Praat mee...