Tip-in #26: Cruijffiaanse uitspraak van Toon Siepman

In onze rubriek Tip-in belichten we iedere week met een knipoog grappige of opmerkelijke zaken uit de hockeywereld. Heb jij ook een geinig nieuwtje of een opvallend feit? Mail dan naar redactie@hockey.nl.

Opvallende muziekkeuze bij Laren

De 0-4 nederlaag tegen de vrouwen van Oranje-Rood van afgelopen zondag kwam hard aan bij Laren. Hoewel de ploeg uit het Gooi daardoor de play-offs misliep, klonk er even later bij de afterparty in het clubhuis een bijzonder nummer uit de speakers:

‘We are the champions’.

Wij gaan er maar vanuit dat Heren 4 kampioen is geworden.

Cruijffiaanse uitspraak van Toon Siepman

Na afloop van Laren-Oranje-Rood verscheen de vertrekkende coach Toon Siepman voor de camera’s van Ziggo Sport. Daar deed hij een nogal opvallende uitspraak:

‘Je kunt ook met 6-1 winnen als je maar met 2-1 wint.’

Dat vonden we zo’n mooie Cruijffiaanse uitspraak dat we hem graag een eervolle vermelding in deze rubriek geven. Toon – we weten dat je alles op hockey.nl leest – hopelijk kunnen we in de play-offs van meer van dit soort Cruijffiaanse uitspraken genieten.

(Klik op de video hieronder om het interview terug te luisteren. De video start meteen bij de Cruijffiaanse uitspraak.)

Wie is het meisje in deze video?

Stiekem hebben wij behoorlijk gegniffeld om de onderstaande video die de afgelopen week viral ging. In een enthousiaste bui sprong een meisje over de boarding rondom een hockeyveld heen waarna ze onfortuinlijk ten val kwam. Toen ze opstond, kreeg ze van dichtbij de sproeier vol in haar gezicht.

Of de video in Nederland is opgenomen, weten we niet. Maar we zijn erg benieuwd hoe het met haar gaat en hoe ze het viral gaan van de video heeft beleefd. Ben of ken je haar? Neem dan contact met ons op via redactie@hockey.nl. We hebben iets leuks voor je.


Wat vind jij? Praat mee...