Tip-in#14: Waar zijn de mooie wimpers van Jacky Schoenaker?

In onze rubriek Tip-in belichten we iedere week met een knipoog grappige of opmerkelijke zaken uit de hockeywereld. Heb jij ook een geinig nieuwtje of een opvallend feit? Mail dan naar redactie@hockey.nl.

De wimpers van Jacky Schoenaker
Oud-international Jacky Schoenaker vinden wij een beeldschone vrouw. Wij volgen haar dan ook op Twitter en zagen haar deze week een nogal bijzondere tweet de wereld insturen. ‘Blij met mijn mooie wimpers’, liet ze haar volgers weten en ze plaatste er ook een foto van zichzelf bij. Jammer genoeg ontbrak op die foto een essentieel deel: haar wimpers.

 
Clubhuis uit, het is carnaval
Vanwege de voorjaarsvakantie en het slechte weer ging afgelopen zondag al niet de boeken in als de best bezochte hoofdklassedag van dit seizoen, maar in het zuiden van het land was het wel héél erg rustig. De hoofdreden aldaar: carnaval. Tijdens de topper Oranje-Rood – Rotterdam zaten er pijnlijk weinig toeschouwers op de tribune en na afloop stroomde ook het clubhuis razendsnel leeg. Om 18:00 uur werd zelfs besloten om het hele clubhuis maar op slot te gooien. Want, zo was de mededeling, ook het personeel wilde gaan carnavallen. Onze videoverslaggever zat op dat moment nog middenin de montage van zijn item, maar werd vriendelijk doch dringend verzocht het pand te verlaten.

 


Wat vind jij? Praat mee...