Nabespreking #4 Wat een week voor Niki Bosman!

Iedere maandag verzamelen we in de rubriek ‘Nabespreking’ de reacties op beeld van de hockeysterren uit de Hoofdklasse Dames en Heren. Ze blikken terug op hun wedstrijd van zondag, zoomen in op hun spel en bespreken opmerkelijke zaken. Vandaag aan het woord:

Bob de Voogd

Vorige week overtuigde Oranje-Rood nog in de kraker tegen koploper Bloemendaal door met 5-4 te winnen, maar deze week liet de ploeg van coach Lucas Judge steken vallen op bezoek bij een uiterst effectief HGC. Bob de Voogd analyseert na afloop uitvoerig het wedstrijdverloop en trekt zijn lessen uit het uit handen geven van de 2-1 voorsprong.

Niki Bosman

Wat een week voor MOP-keepster Niki Bosman! Eerst geselecteerd worden voor het Nederlands elftal en vervolgens op eigen bodem verrassen tegen Laren door een knap punt te pakken. Alle reden om voor de camera van Ziggo te verschijnen voor een interview met Jacques Brinkman en Ageeth Boomgaardt.

Naomi van As

Met Laren liet Naomi van As zondag in de strijd dure punten liggen op bezoek bij MOP (1-1). ‘We krijgen zo veel kansen, maar maken te weinig goals. We moeten gewoon scoren’, aldus Van As. Voor de camera van Ziggo zoomt ze verder in op de voorbereiding en geeft ze aan dat er nog veel geloof is binnen de ploeg in het behalen van de play-offs.


Wat vind jij? Praat mee...