Social Shuffles | Tatoeages en herfstkampen

Wat houdt de spelers van Oranje bezig? Wat posten de internationals op hun socials? We pikken er wekelijks de leukste berichten voor je uit in de social media shuffles van OranjeHockey.

Internationals inspireren de jeugd

Het is herfstvakantie en dat betekent ook tijd voor schitterende hockeykampen voor de jeugd. Pielen als Jorrit Croon in Capelle aan den IJssel, backhand schieten als Jeroen Hertzberger. Noem het maar op. Dribbelen als Lidewij Welten in Schiedam. De internationals trekken het land in voor de jonge hockeyfans.  En dat wordt gedeeld via de socials. We like!

Jorrit Croon
Lidewij Welten

Wauw Maartje, Wauw!

Maartje Krekelaar viel af voor het Grote Oranje net voor de Olympische Spelen. Maar de speelster van Den Bosch heeft een mooie toekomst voor zich. Zij gaat als aanvoerder van Jong Oranje naar het WK van Chili in november. Wat ze ook kan is een schitterende foto uit Parijs op haar Instagram zetten. Wat een plaatje. Wat een liefde. Wat een durf. (Pas je wel op, Maartje?)

Maartje Krekelaar

Carlien en haar hond

Carlien Dirkse van den Heuvel gebruikte de herfstvakantie voor wat quality time met haar hond. Of wiens hond is het? Er is in ieder geval geknuffeld en dat is belangrijk. Anyway, Carlien is een hondenvrouw. Net zoals zoveel internationals nogal van honden houden. Jeroen Hertzberger en Pirmin Blaak staan erom bekend hun viervoeter regelmatig online te zetten.

Schermafbeelding 2016-10-21 om 10.50.29

Let me see, let me see!

Wat een mooie foto had de beeldige Maria Verschoor op haar Instagram gezet. Terwijl maatje Xan de Waard haar hand vasthoudt, wordt er even een frisse tattoo gezet. Wij zijn heel benieuwd hoe-ie er uiteindelijk is komen te zien. We gaan met OranjeHockey op onderzoek uit, bij deze!

Maria Verschoor
Op naar volgende week

Dat waren de krenten uit de sociale pap voor wat betreft de social media updates van de afgelopen week. Heb jij nog mooi OranjeHockey-momenten gedeeld via je social kanalen? Of vind je dat we een mooi ander moment gemist hebben? Laat het ons dan weten onder dit bericht.

Volg OranjeHockey via social!
Je kunt OranjeHockey volgen op Twitter, Instagram, Facebook en TumblrAls eerste op de hoogte? Download de OranjeHockey app. Dichtbij Oranje.


1 Reactie

  1. skaiser

    🅞🅚🅔 🅜🅐🅐🅡 🅥🅔🅡🅖🅔🅔🅣 🅝🅘🅔🅣 🅩🅦🅐🅡🅣-🅦🅘🅣 🅘🅢 🅓🅔 🅑🅔🅢🅣🅔 🅓🅤🅢 🅜🅐🅐🅚 🅓🅔 🅞🅥🅔🅡🅢🅣🅐🅟       🎁🐇 🐰🐰🐾🐰🐰 🐰🐰🐰🐾🐰 🐰🐰🐾🐰🐰 🐰🐾🐰🐰🐰 🐰🐰🐾🐰🐰 🌲🌳🌲🌳🌲


Wat vind jij? Praat mee...